Εγγραφή σε Φόρουμ

Όταν κάποιος εγγράφεται σε ένα φόρουμ, αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνει αντίγραφο από κάθε email που στέλνεται σε αυτό το φόρουμ (αντίγραφα στέλνονται περίπου 60 λεπτά μετά την ολοκληρωση του μηνύματος).

Συνήθως επιλέγει κανείς να εγγραφεί ή όχι σε ένα φόρουμ.

Μπορείτε όμως να επιβάλετε την εγγραφή σε ένα φόρουμ. Έτσι όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα μάθημα θα εγγράφονται στο φόρουμ αυτόματα, ακόμη και όσοι εγγραφούν στο μάθημα αργότερα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το φόρουμ των "Τελευταίων Νέων" και για φόρουμ στην αρχή του μαθήματος (πριν ανακαλυψουν όλοι ότι μπορούν να εγγραφούν και μόνοι τους).

Αν διαλέξετε την επιλογή "Αρχικά ναι", τότε όλοι οι χρήστες, νυν και μέλλοντες, θα εγγράφονται αρχικά αλλά θα μπορούν να διαγραφούν, όταν το θελήσουν. Αν διαλέξετε την επιλογή "Ναι, για πάντα", τότε δε θα μπορούν να διαγραφούν.

Η επιλογή "Αρχικά ναι", σε περίπτωση που αργότερα την αλλάξουμε σε "Όχι", δε θα επηρεάσει τους νυν χρήστες, αλλά δε θα επιτρέπει στους μέλλοντες χρήστες να εγγραφούν στο φόρουμ. Το ανάλογο θα συμβεί στην περίπτωση που αλλάξουμε το "Όχι" σε "Αρχικά ναι".

Ταξινόμηση όλων των αρχείων βοήθειας
Προβολή αυτής της βοήθειας στη γλώσσα: English